top of page

BENVINGUTS

Us presentem “Xavi Mill Esquí Competició” una escola d’esquí nàutic dedicada exclusivament al ensenyament d’aquest esport.

El centre de Ventalló, com a tal, té una experiència de funcionament com a escola des de l’any 1994, i neix amb l’objectiu de potenciar i fomentar l’esquí nàutic. Està dirigida pel tècnic Xavi Mill, que compta amb una experiència de més de 40 anys en l’esquí nàutic i sempre ha estat considerat com un dels millors esquiadors, i també entrenador, tant a nivell europeu com mundial.

Des d’aleshores s’hi han fet nombrosos programes d’entrenaments d’alta competició, i actualment, és uns del centres d’esquí nàutic més importants a nivell nacional i internacional. El centre d’esquí està especialitzat en la modalitat de clàssiques que, a nivell de competició es composa de tres disciplines: l’eslàlom, les figures i els salts.

També funciona com a escola de promoció, oferint cursets d’iniciació i sortides d’esquí a tots els afeccionats, sense limitacions de nivell d’esquí i per a totes les edats, durant tots els dies de l’any. Les particularitats del llac, juntament amb la qualitat del professorat i els serveis que ofereix l’escola, faciliten al esquiador un ràpid i segur aprenentatge.

La finalitat del ensenyament de l’escola d’esquí és fer que l’esquiador millori i amplií progressivament el seu nivell, amb un seguiment individualitzat que ens assegura un màxim rendiment esportiu i una major garantia d’èxit.
 

MEDITERRANIS PER NATURALESA

Pocs llocs reuneixen unes condicions tan òptimes i una oferta tan completa per gaudir de la natura, el clima, la cultura, l’oci, la gastronomia, l’esport … com L’Alt Empordà que converteix la zona de la Costa Brava en un enclavament privilegiat per passar-s’ho bé i fer esquí nàutic, sigui quina sigui l’època de l’any.

L’escola d’esquí està situada al veïnat de Valveralla (Ventalló), a la comarca de L’Alt Empordà, província de Girona.

El seu singular emplaçament, un llac artificial i privat, ubicat en un marc natural realment únic i acollidor, és un lloc idoni per a la pràctica d’aquest esport.
 

EL LLAC, UN PARADÍS PER ALS ESQUIADORS

És tracta d’un llac artificial d’ uns 600 m de longitud i 100 m d’amplada. L’aigua prové de filtracions naturals dels coneguts aiguamolls de l´Empordà. El perímetre del llac està format per talussos perfectament acabats per respectar l´impacte ambiental, vorejats per arbres de nova plantació i zones de gespa.

El llac de l’escola reuneix unes característiques úniques que el fan especial: el color de l’aigua, la seva netedat, l’absència d’onades, l’aïllament … i la direcció del centre d’esquí aporta la seguretat necessària per esquiar sense riscos: la privacitat en el trànsit d’embarcacions, el material homologat que ofereix i, un gran equip de monitors especialitzats que estan a la vostra disposició.

bottom of page