Benvinguts a l’escola d’esquí nàutic

Xavi Mill Esquí Competició

Amb aquesta web que us presentem, se solidifiquen molts somnis i il·lusions.

  • La il·lusió de crear un emplaçament singular per esquiar, el llac de l’escola, ubicat en un marc natural realment únic i acollidor.
  • La il·lusió d’oferir un espai innovador, pensat per complaure els esquiadors més exigents, un punt de trobada on podreu compartir, amb els millors professionals, les vostres emocions i experiències.
  • La il·lusió de fer dia a dia, una de les escoles més important d’Europa, amb tots els serveis per a respondre més i millor a les necessitats d’un públic ferm i constant.
  • La il·lusió per l’esquí nàutic, junt amb un desig de evolució constant ens ha portat a desenvolupar un dels centres d’esquí amb més projecció del moment.

SERVEIS I EQUIPAMENTS

Obert tot l'any

Llac Privat d'aigua dolça

Monitors i Pilots especialitzats

Assessorament tècnic personalitzat

Cursets i classes d’esquí

Trampolí de Competició

PER QUÈ ESQUIAR AMB NOSALTRES?

Més 25 anys d'experiència

L’Escola neix amb l’objectiu de potenciar i fomentar l’esquí nàutic.

L’any 1994 Xavi Mill va inaugurar el centre d’esquí nàutil XAVI MILL ESQUÍ COMPETICIÓ, el seu propi centre d’entrenament professional.

Equipament Modern i Punter

Tots els nostres equipaments estan homologats per la Unió Mundial d´Esquí Nàutic

Embarcacions Malibu homologades per la Unió Mundial d´Esquí Nàutic (instal·lació de gas per al subministrament de combustible de  les embarcacions), trampolí de competició homologat, camp d´slalom homologat, etc.

Cursets D'Estiu

Com cada any, l’escola d’esquí nàutic Xavi Mill, programa per a l’estiu una opció esportiva per a les vacances.

Organitzem cursets infantils i juvenils (a partir de 7 anys) amb allotjament i pensió complerta durant els mesos de juny, juliol, i setembre.

Els cursets-estada segueixen el programa habitual, són setmanals de diumenge-tarda a divendres-tarda. Són cursets intensius (quatre esquiades diàries) pensats per a nens que volen iniciar-se, aprendre i perfeccionar el seu nivell d’esquí. L’escola garanteix un equip d’entrenadors i monitors titulats.

LA ZONA

Últimes Noticies

Últimes Noticies

Temporada 2019