L’any 1994, quan vam inaugurar l’escola, eren molt els objectius i il·lusions que vam posar en aquest projecte: crear un lloc únic per l’esquí nàutic, un espai innovador des del que poguéssim promoure i potenciar el nostre esport, tant entre els esquiadors més exigents com entre els que volguessin iniciar-se en aquesta pràctica.

El club d’esquí Ventalló va néixer oficialment l’any 1999 i és una entitat vinculada a l’escola d’esquí Xavi Mill esquí competició.

Ja sabeu que fins l’any 2006 no es va inaugurar l’edifici del club, una construcció pensada per l’escola d’esquí, per fer competicions, per entrenar amb tots els privilegis i de la que podeu gaudir tots els socis i esquiadors.

Avui, vint-i-cinc anys després, són moltes les persones de totes les edats, nivells d’esquí i procedències, que estan a la nostra escola, i també, són molts els esquiadors d’elit que han sortit d’ella.

Gràcies a l’esforç i dedicació constant de tot l’equip, i la confiança dels nostres clients i amics, el nostre somni s’ha fet realitat.

Actualment, l’escola és un dels referents com a centre d’ensenyança i pràctica de l’esquí nàutic a l’àmbit d’Europa, i el nostre club a nivell nacional.

Però com ja sabeu, encara seguim tenint les mateixes il·lusions, i volem, seguir formant els millors esquiadors del país, i en definitiva, el desig constant d’evolucionar, és el nostre projecte de futur.

Volem donar-vos les gràcies per sumar-vos a les nostres il·lusions i contribuir a que dia a dia es vagin fent realitat.

avantatges

El nostre club t’ofereix avantatges a tots nivells, els socis gaudeixen de servies extres  i accés preferent a reserva d’esquiades, a cursos i activitats que organitza el club.

Vols fer-te soci del club d'esquí ventalló?