top of page

SOCIS

L’any 1994, quan vam inaugurar l’escola, eren molt els objectius i il·lusions que vam posar en aquest projecte: crear un lloc únic per l’esquí nàutic, un espai innovador des del que poguéssim promoure i potenciar el nostre esport, tant entre els esquiadors més exigents com entre els que volguessin iniciar-se en aquesta pràctica. El club d’esquí Ventalló va néixer oficialment l’any 1999 i és una entitat vinculada a l’escola d’esquí Xavi Mill esquí competició. Ja sabeu que fins l’any 2006 no es va inaugurar l’edifici del club, una construcció pensada per l’escola d’esquí, per fer competicions, per entrenar amb tots els privilegis i de la que podeu gaudir tots els socis i esquiadors.

Avui, vint-i-cinc anys després, són moltes les persones de totes les edats, nivells d’esquí i procedències, que estan a la nostra escola, i també, són molts els esquiadors d’elit que han sortit d’ella. Gràcies a l’esforç i dedicació constant de tot l’equip, i la confiança dels nostres clients i amics, el nostre somni s’ha fet realitat. Actualment, l’escola és un dels referents com a centre d’ensenyança i pràctica de l’esquí nàutic a l’àmbit d’Europa, i el nostre club a nivell nacional. Però com ja sabeu, encara seguim tenint les mateixes il·lusions, i volem, seguir formant els millors esquiadors del país, i en definitiva, el desig constant d’evolucionar, és el nostre projecte de futur.
Volem donar-vos les
gràcies per sumar-vos a les nostres il·lusions i contribuir a que dia a dia es vagin fent realitat.avantatges

El nostre club t’ofereix avantatges a tots nivells, els socis gaudeixen de servies extres i accés preferent a reserva d’esquiades, a cursos i activitats que organitza el club.

Què cal saber si ets soci del club d'esquí ventalló

Són bonos preferencials els de 50, 100, 150 i 200 sortides d’esquí. Els bonos preferencials solament es poden adquirir si ets soci.
Per ser soci del nostre club has d’esquiar com a mínim 50 cops a l’any i d’adquirir el bono de 50 i pagar la quota anual que es renova anualment durant el 15 de desembre i el 15 de gener.


Quota + bono 50 = soci

Recorda que l’únic bono que caduca és el de 50 sortides, la resta de bonos, és a dir el de 100, 150 i 200 passades si no s’han consumit se sumen amb el bono de 50.

Del vostre bono, podeu convidar als vostres
coneguts si teniu:

Bono 50 – 2 pax
Bono 100 – 4 pax
Bono 150 – 6 pax
Bono 200 – 8 pax

Ser soci del club és gaudir de l’esquí nàutic tot el dia amb horaris adaptats a les vostres necessitats.

Tots els serveis del club a la vostra disposició:
→ Taquilla
→ Horaris preferents (reserva prèvia)
→ Serveis vestuari

NORMES DE FUNCIONAMENT PER ALS ESQUIADORS

► Utilitzeu l’aparcament durant la vostra estància. Per la vostra seguretat disposem d’equip de càmeres de vigilància.
► Si teniu la reserva per esquiar, quan arribeu, si us plau comuniqueu-ho a la recepció del club. Si no es fa i baixeu directament al ponton, es passarà el torn que teníeu reservat.
► Us agraïm puntualitat amb l’hora de la cita de reserva, aquesta s’entén a l’aigua (recomanem veniu amb 20 minuts d’antelació).

► En general, no es permet cap joc, activitat perillosa, córrer, saltar, llançar-se a l’aigua o qualsevol altres actituds que suposi un perill físic o molèstia per als altres usuaris i socis.
► No es pot fumar. Espai lliure de fum.
► En el nostre club els nens que volen aprendre a esquiar han de tenir 7 anys i saber nadar.
► L’edifici del club disposa de vestuaris per a usuaris i socis, WC per minusvàlids, farmaciola, botiga especialitzada, espai d’oci i terrassa.
► No es poden entrar bosses d’esport, aliments, envasos de vidre, ni cap altre material que el personal de la instal·lació estimi convenient.
► Recordeu que no està permès entrar amb el tors despullat ni amb el neoprè mullat, s’ha d’anar vestit amb roba i calçat adequat.

CONSELLS PRÁCTICS

bottom of page